Over

Home / Over

Welkom bij Jimmy’s Hairstudio

Jimmy’s Hairstudio is een kapperszaak in het centrum van Amsterdam. U vindt ons vlak bij De Dam, op de Nieuwezijds Voorburgwal.

Jimmy’s Hairstudio is ook op Facebook:
Wordt fan en blijf op de hoogte van het nieuws: evenementen, acties, nieuwe modellen en trends zullen hier regelmatig te vinden zijn.

Wat kun je verwachten bij Jimmy’s hairstudio?

icon1Jezelf zijn

Een van de belangrijkste zaken is dat klanten zich bij mij thuisvoelen. Een band met je kapper is persoonlijk en iedereen heeft daar zijn eigen verwachting bij. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen echt zichzelf kunnen zijn als ze bij mij op de stoel zitten . Dat ze zich op hun gemak voelen.  Dan moet er een klik zijn. Die klik heb ik met bijna altijd mijn klanten. Dat komt denk ik omdat ik gewoon mezelf ben.

icon1Aandacht

Echte aandacht is aandacht voor styling en aandacht voor de mens. Een middagje naar de kapper is vaak ook een verwenmomentje voor jezelf . Een tractatie. Dan moet het hele plaatje kloppen. Gastvrijheid is voor mij een vanzelfsprekend iets. Dat heeft misschien ook met mijn afkomst te maken.  En daar hoort een goede verzorging bij, ook van de inwendige mens.

icon1 Vakmanschap

Vakmanschap moet uit de creativiteit van je handen spreken. Eerlijk gezegd laat ik liever mijn klanten vertellen wat ze van mij vinden.  Maar als je  kijkt naar mijn klantenkring dan valt de verscheidenheid op aan verschillende stijlen. Van hip, jong of alternatief  tot klassiek en bruidskapsels (alleen als ik je goed ken).   Wel mag ik zeggen dat ik vaak geroemd wordt om mijn föhn kwaliteit.

icon1Luisteren

Een kapper moet niet alleen zijn vak verstaan, hij moet ook goed kunnen luisteren. In een paar zinnetjes moet een klant zijn of haar wensen uitleggen en dan moet de kapper begrijpen wat je wil, wat je aandurft en wat bij je past.  Dat is een kwestie van aanvoelen en ervaring.
Paste your AdWords Remarketing code here